Wat we doen

Met onze passie voor teamontwikkeling zetten we tijdens een unieke training uw visie om in resultaat. Of het nu gaat om een saamhorigheidsactiviteit in de buitenlucht of een inspirerende dag op uw locatie, Linktoday zorgt voor een onvergetelijke ervaring die mensen verbindt en barrières doorbreekt. Onze activiteiten zijn altijd op maat gemaakt, passen bij uw organisatiedoelen en sluiten naadloos aan bij uw specifieke wensen.

Wij leveren de leerervaring die uw team nodig heeft; de boost die zorgt voor het bereiken van the next level. Wij ontwikkelen een op maat gemaakte ervaring die uw team sterker maakt. Geen standaard activiteiten, geen dertien-in-een-dozijn trainingen, maar een unieke teamervaring die nieuwe inzichten geeft en waar nog lang over nagepraat wordt. Kortom, een leerzame en waardevolle herinnering.

Bent u op zoek naar een training voor uw team(s) zonder in zee te gaan met een onpersoonlijk consultancybureau? Of wilt u een bedrijfsuitje met meer diepgang dan de standaard activiteiten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij ontwerpen met veel energie en oprechte aandacht een onvergetelijke ervaring.

Enkele voorbeelden van trainingsgroepen:

  • Een verkoper die recent verkoopmanager is geworden en dit wil trainen met zijn team (leiderschap en teambuilding in één!).
  • Een restaurant waarbij de communicatie tussen de keuken en de bediening verbeterd kan worden.
  • Een sportteam wat de gezamenlijk opgestelde doelstellingen wil bereiken met een meerdaagse teambuilding.
  • Een management team dat gezamenlijk wil werken aan leiderschap en teambuilding.

Wij zijn Linktoday, dé vonk voor teamontwikkeling, aangenaam kennis te maken.

“Don’t tell me the sky is the limit, when there are footsteps on the moon.”