WTC-E lezing team development

Een sterk team kan met authentiek leiderschap iedere opdracht aan.

Waar denk jij aan bij het begrip leiderschap? Wat is het verschil tussen leiderschap en management? Welke rol vervult een leider binnen een team? En hoe vergroot je de samenwerking binnen een team? Dit zijn enkele vragen die aan bod komen tijdens deze interactieve bijeenkomst. Patrick Donders & Rick Krosenbrink van LinkToday gaan met de Young Professionals aan de slag in de vorm van een ‘Pressure Cooker’. Ga jij de uitdaging aan? Samen komen we tot een mooi resultaat!

Als officier bij de Koninklijke Landmacht vormden Patrick en Rick onder uitdagende omstandigheden in trainingen en missies over de wereld hun eigen visie op leiderschap en teamontwikkeling. In 2015 startten ze LinkToday, een expertise bureau op het gebied van leiderschap en teamontwikkeling. Hun missie: het maximale uit leiderschap & teamwork halen!

Aansluitend verzorgen The Distrikt & Delicous at Home een netwerkborrel met ‘Delicious’ bites. The Distrikt is dé plaats in Eindhoven waar alle disciplines op online gebied samen komen. Samen onder een dak werken geeft unieke kansen. Wat is er nou mooier dan een club met mensen die openstaan om van elkaar te leren, elkaar te ondersteunen en elkaar nog eens van leads te voorzien?

Programma
17.00 uur          Ontvangst in The Distrikt
17.30 uur          Welkomstwoord door Kelly Jaspers, Owner The Distrikt ‘Your world online’
Pressure Cooker: Leadership & Teamwork door Patrick Donders & Rick Krosenbrink, LinkToday
19.30 uur          Meet & greet met een ‘Delicious’ bites
20.30 uur          Finish