Bergwandelen

Wij geloven dat je teambuilding en praktisch leiderschap het beste kunt trainen in de natuur! ‘Samen werken aan een gemeenschappelijke doelstelling in combinatie met een beetje afzien brengt mensen pas echt tot elkaar’.

Recent reisde LinkToday af naar Tanzania met als gezamenlijk doel; de beklimming van de Kilimanjaro! Het bijzondere aan deze berg in Tanzania is dat de beklimming je vanuit het regenwoud door vijf vegetatiezones voert. Deze unieke ervaring biedt een ideale voedingsbodem voor het trainen van teambuilding en (persoonlijk) leiderschap.

Bergwandelen lijkt op het eerste gezicht een solitaire aangelegenheid, maar teamwork is tijdens de beklimming van cruciaal belang. De unieke omstandigheden maken samenwerking essentieel. Tijdens de dagtrips van kamp naar kamp is er voldoende tijd om elkaar op een andere manier te leren kennen. Deze speciale incentives, die volledig begeleid worden door LinkToday, hebben een onmiskenbaar teambuilding effect. Hiervan plukt men de vruchten op de werkvloer en er wordt daarnaast een levenslange band gesmeed!

Tevens kan de beklimming gekoppeld worden aan een maatschappelijk verantwoord goed doel, waardoor niet alleen de eigen organisatie maar ook lokale projecten en de samenleving terplekke er profijt van hebben.